Tratamentul energetic al migrenelor

Tratamentul energetic al migrenelor

1_21Migrenele sunt ingrozitoare. Multi oameni au dureri de cap serioase pe care le indura toata viata. Acestia stiu ca au incercat absolut tot ce se poate  ca sa scape de starea aceea de durere, greata, cand te incepe o migrena si nu stii cand se va termina. Pe langa de medicamente si de metode alternative, exista o alta directie care da rezultate foarte bune la multe persoane, scapandu-i de migrene  prin cai naturale: vindecarea prin folosirea propriei energii vitale din corp. 

Cand ai o durere de cap, excesul de energie este adunat tot in capul tau si ai nevoie sa il faci sa circule echilibrat prin tot corpul. Daca esti in stare sa te ridici din pat (uneori pur si simplu nu poti) iesi la o plimbare. Asta iti va duce energia in picioare si in talpi. Daca alergi, iti vei regla, calma si energiza tot sistemul. Cand mergi repede pe jos sau urci un deal de exemplu, ritmul cardiac se va armoniza cu respiratia si cu intregul corp.

Bea apa, multa apa, mult mai multa decat consideri tu ca ai nevoie. Poti fi usor deshidratat fara sa realizezi, iar asta duce deseori la migrene teribile. Chiar si daca nu esti, daca bei multa apa, corpul va primi energie din ea si se va seta pe o stare naturala de energie pozitiva, care este vindecatoare si benefica. Ia-ti la indemana un litru de apa pentru orele urmatoare intr-un recipient care iti e drag. Pe masura ce bei, corpul tau incepe sa se relaxeze. Cand vine vorba de vindecarea unui simptom, exista un cuvant cheie important: fluxul. Fluxul de energie, fluxul fiecarui ritm din corpul tau. Apa ajuta foarte mult ca interiorul tau sa se armonizeze si sa existe un flux al starii de bine din tine. 

Intinde-te intr-un loc linistit, cu spatele drept, picioarele usor departate si cu mainile relaxate atarnand pe langa corp. Doar trebuie sa te concentrezi pe respiratie, cum vine si cum pleaca. Dupa o vreme repeta aceste cuvinte in timp ce inspiri: „Eu sunt sinele meu curat si autentic”, iar cand expiri „Radiez de sanatate si sunt complet relaxat”. Practica asta cat de mult poti, minim 10 minute, maxim o ora.

Intinde-te intr-un loc xu liniste, stai cu spatele drept, picioarele usor departate si cu mainile relaxate pe langa corp. Doar trebuie sa te concentrezi pe respiratie.  Dupa o vreme repeta  in timp ce inspiri: „Eu sunt sinele meu curat si autentic”, iar cand expiri „Radiez de sanatate si sunt complet relaxat”. Fa  asta cat de mult poti minim 10 minute maxim o ora.