Scleroza Multipla - Cu Determinsm Plurifactorial Infectios

Scleroza Multipla - Cu Determinsm Plurifactorial Infectios

PREZENTARE DE CAZ - adus, din spinoasa problematica a sclerozei multiple,a carei cauza care a determinat imbolnavirea acestuia, a putut fi deslusita si identificata, numai utilizand sistemul NLS METATRON-4027 cu METAPATHIA CLINICAL, acesta facand parte din arsenalul aplicativ al medicinii cuantice actuale dar acest sistem in tara noastra este foarte putin cunoscut.

Este situatia unui barbat in varsta de 31 ani,ce provine din zona de nord a tinutului maramuresean dar, care, de la varsta de 15 ani locuieste in ITALIA in zona Milan.

In urma cu 5 ani,prezinta cefalalgie persistenta.Examinat de medici i-se deceleaza deviatie de sept nazalsi rinita cronica. Examinarea radiografica a si-nusurilor fetei nu pune in evidenta modificari patognomonice semnifi-cative. Examinarea tomografica  a extremitatii cefalice nu pune in evidenta modificari patologice.

I se propune interventie cirurgicala penru corectarea derivatiei de sept considerandu-se ca durerile de cap ar fi intretinute din acel spatiu. Interventia chirurgicala i se efectueaza in urma cu 4 ani dar, starile dureroase intracraniene se mentin in continuare. Durerile cedeaza, pasager, la consum de “AINS”.

Este examinat cu Sistemul NLS Metatron-4027 Metapathia Clinical la iceputul lunii iunie 2015 venind din Italia in Romania pentru o scurta perioada de timp.

In cursul examinarii, sistemul NLS de examinare, avand si o functie 3D – automata adica, in situatia in care se depisteaza un focar entropic nivel 5 sau 6-,acceseaza acel focar, scotand in evidenta modificarile  patologice existente in cadrul diverselor nivele de organizare ale tesaturilor vii (celule, nucleu, ADN, componente ale ADN, mitocondrii, ATP, ARN-uri), au fost indentificate automat , focare intracraniene in lobul parietal stang, cu nivele enropice 5-6 (stadiu clinic si stadiu clinic accentuat)-vezi scala entropica Fliender. Cercetand influentele posibile infectioase, s-a constatat prezenta urmatorilor agenti infectiosi:

          - Naegleria Fowleri

          - Herpes Viruss

          - Nocardia Asteroides

          - Angiostrongylus Cantonensis

          - Tricomonas Vaginalis

          - Cysticercosis

          - Treponema Palida

Acesti agenti patgeni indentificati, erau activi in momentul examinarii si erau prezenti in diverse structuri celulare ale tesutului nervos examinat.

Leziunile prezente au putut fi localizate datorita posibiliatilor de certcetare pe care le ofera functia 4D (de exlorarea continutului spatiilor cavitare – in cazul acesta, fiind cutia craniana, substanta cerebrala).

Ceea ce am prezentat mai sus ne demonstreaza  ca aspectul si caracterul vietilor noastre, este determinat de reactiile pe care le avem, la stimulii proveniti din mediu, intr-o foarte mare masura!

De fapt, este bine si necesar, sa mentionez ca este pentru prima data in istoria utilizarii imagisticii medicale cand,sistemul  de examinare clinica, are in corporata o functia 4D. Este extrem de benefic si important ca in momentul examinarii bolnavului, sa avem posibilitatea de a utiliza aceasta functie, altfel am fi evoiti sa recurgem la alte mijloace de investigare cu pierdere inutila de timp, indelungat fiind de cele mai multe ori.

Datorita performantelor deosebite ale sistemului, se asigura o acuratete a cercetarilor structurilor anatomice de 85 pana la 95% iar a modelelor cromozomice de la 80 la 90%.,punandu-se in evidenta prezenta leziunilor structurale  in dimensiuni de ordinul nanometrilor, in nivelele  subcelulare aproae de neimaginat ca fiind posibile de vizualizat.

Stai si te intrebi ce-imai bine de facut: sa te bazezi numai pe ceea ce poate oferi practica clasica, a carei posibilitati de investigatie sunt cu mult inferioare celor pe care le ofera tehnologiile cuantice actuale, sau trebuie sa-ti reconsideri conservatorismul?.Eu cred ca ar fi mult mai benefica atitudinea reconsiderarii. Ar fi in beneficiul tuturor!.Astfel,am schimba,in bine,destine care,datorita nefastei noastre ignorante ar fi expuse spre o evolutie dezastruoasa pentru-ca, in cazul prezentat,evolutia este spre  SCLEROZA MULTIPLA.

Intervine LEGEA LIBERULUI ARBITRU dar ar fi ideal de a judeca: pe ce cale sa o luam.

Alaturat atasam imagini care sustin cele afirmate in cele prezentate mai sus.

                                              Dr MERLAS CORNEL