Mierea in retete pentru tuse

Mierea in retete pentru tuse

1_18Mierea este un ingredient important in cele mai multe remedii naturale pentru tuse și raceala. Unele astfel de remedii cu miere sunt:

• Luați o cană apă fiartă și se adaugă un vârf de cuțit de cățel de usturoi, un varf de cutit de scortisoara pudra, miere și aproximativ o jumătate de linguriță de praf de ghimbir în ea. Ceaiul extrem de terapeutic pe bază de plante este unul dintre cele mai populare remedii naturale pentru tuse și rece. Piperul negru poate fi de asemenea utilizat.

• Pur și simplu a luati o jumătate sau o lingurita de miere.Este, de asemenea, un remediu natural încercat și testat pentru a scăpa de această problemă. Alternativ, stoarceti un pic de lămâie în miere, este un alt remediu încercat și testat utilizat în tratamentul tusei.

• Beti un amestec de suc ​​de lămâie, zahăr, miere și bucăți de usturoi adăugat apa fiarta care  actioneaza ca un remediu eficient tuse.

• Amestecul de miere și suc de ghimbir este considerat ca fiind unul dintre cele mai simple remedii pentru tuse. Un pahar de suc ​​de portocale poate fi, de asemenea, luat cu doua linguri de miere pentru a vindeca tusea. În mod similar, beti o ceasca de suc ​​de struguri amestecat cu o lingurita de miere este de asemenea, eficiente în tratarea tusei.

• Un alt remdiu simplu cu miere este de a pregătirea unui sirop de tuse prin adăugarea de cantități egale de suc ​​de ceapa si miere și menținându-l pentru 4-5 ore la macerat. Administrarea acestui sirop de tuse se face  de două ori pe zi si ajută la reducerea tusei.

• Se amestecă o ceasca de miere, un sfert cana de apa calda si trei linguri de suc ​​de lamaie. Ia o lingurita din acest amestec la intervale regulate pentru a vindeca această boală la fel de natural posibil.

• Consumul de de miere (10 ml) și suc extras din frunze de busuioc (5 ml), ajută la atenuarea tusei.

• Beti o ceașcă de lapte amestecat cu miere, este un remediu eficient pentru tratarea tusei, in special tuse uscată. S-ar putea agrava tusea productivă pentru ca laptele poate îngroșa mucusul, în unele cazuri.  

• Utilizarea de miere amestecata cu un vârf de cuțit de piper negru sub formă de pulbere este utila în reducerea tusei prin diluarea mucusului. Piperul alb poate fi, de asemenea, luat cu miere în același mod. Se ia de două sau de trei ori pe zi, timp de aproximativ o săptămână, si poate da rezultate încurajatoare.