Medicina Neconventionala Alternativa Slobozia

Medicina alternativa Slobozia

Medicina Neconventionala Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Slobozia: Medicina alternativa Slobozia.

Medicina holistica este un mod de abordare a sanatatii si bolii intr-un mod diferit de cel clasic, alopat (cu medicamente). Ea era aplicata inca de pe vremea lui Hipocrate, dar de-a lungul timpului a intrat intr-un con de umbra si abia de cateva decenii a revenit, in prezent fiind practic cea mai apreciata datorita rezultatelor sale, atat de medici, cat si de pacienti.

 

In conceptia holistica, omul este privit ca un tot, ca un intreg, fiinta umana nefiind doar suma organelor sale, ci un sistem integrat, un ansamblu de elemente care interactioneaza permanent unele cu altele, in timp ce intreg sistemul interactioneaza cu mediul inconjurator.
Terapiile holistice se adreseaza bolnavului si nu bolii, ele adresandu-se corpului, mintii si sufletului acestuia, in conformitate cu legile naturii.
Metodele profilactice (de prevenire a imbolnavirilor) sunt multiple: dieta adecvata (in functie de varsta, activitatea depusa, anotimp, alergii si/sau intolerante, grupa sanguina, etc.), gandire pozitiva, exercitii fizice, etc. Ele sunt bune pentru a mentine organismul sanatos, dar insuficiente atunci cand organismul este Incercat de vreo boala. Pentru aceasta este nevoie de stimularea fortei vitale prin diverse metode naturale, lipsite de efecte adverse, sinergice cu organismul, pe care-l ajuta sa redobandeasca starea de bine, de normalitate. Prin coroborarea psihoterapiei (depistarea cauzelor psiho-emotionale ale bolilor, transformarea sentimentelor, gandire pozitiva, etc.), fitoterapiei (tratarea cu ajutorul plantelor), dietoterapiei (in functie de natura dezechilibrului de la nivelul organismului), reflexoterapiei si/sau masajul si/sau a altor terapii naturale (sacroterapia, cromoterapia, meloterapia, ozonoterapia, etc.), organismul este ajutat la nivel global si calea spre vindecare poate fi mai scurta si durabila. Cel mai important este ca boala sa nu fie privita ca un rau ce trebuie suprimat cu medicamente, ci ca un semn ca forta vitala lupta ca sa mentina organismul in echilibru. si cea mai eficienta, sigura, rapida si durabila metoda este stimularea fortei vitale, adica marirea potentialului de sanatate al omului bolnav.
Apifitoterapia (terapia cu ajutorul plantelor si a produselor stupului), aromoterapia (terapia  prin uleiuri volatile), terapia florala Bach (utilizarea remediilor Bach), dietoterapia (dieta personalizata in functie de individualitatea pacientului), psihoterapia si alte metode naturiste corect selectate si aplicate fiecarui pacient pot atrage rezultate care uneori par miraculoase.
Medicina holistica poate fi indicata in aproape orice tip de afectiune.
Apifitoterapia si aromoterapia sunt recomandate in majoritatea bolilor acute, boli cronice (mai ales stadii incipiente). Limitele acestor terapii sunt: stadii terminale ale afectiunilor cronice, boli autoimune, afectiuni chirurgicale si stomatologice, boli endocrine.
Conform unor statistici de specialitate, numarul pacientilor care apeleaza la terapii naturiste, s-a dublat In ultimii 2 ani. Acest aspect arata increderea din ce in ce mai mare a pacientilor in astfel de terapii si nu in ultimul rand, REZULTATELE.

Servicii

Analizorul rezonantei magnetice cuantice este un instrument de inalta tehnologie ce utilizeaza informatii din medicina, fizica cuantica, electronica. Utilizand ca baza medicina cuantica, acest aparat realizeaza o analiza a campului magnetic, prin aceasta evidentiindu-se starea de sanatate sau boala a persoanei testate. Cu ajutorul acestui aparat pot fi depistate atat afectiuni in evolutie, cat si maladii subclinice (ce pot fi omise in cazul unui consult clasic – afectiuni latente). La sfarsitul examinarii, pacientul primeste un raport detaliat ce cuprinde: eventuale dezechilibre privind sistemul endocrin (dezechilibre hormonale, densitate minerala, predispozitie catre afectiuni reumatice, etc.), analiza functionala a organelor interne (inima, plamani, ficat, splina, stomac, pancreas, intestine, rinichi, timus, organe genitale, etc.), starea memoriei, statusul imunitar, analiza mineralelor, vitaminelor, oligoelementelor, aminoacizilor, eventuale toxine stocate in organism, expunerea la radiatii electromagnetice, date privind troficitatea, elasticitatea, umiditatea pielii, etc. In plus, aparatul poate depista eventuale conditii de sanatate aparenta (stari intermediare Intre sanatate si boala, in care toti indicatorii fizici si biochimici apar in limite normale, dar pacientul acuza disconfort, senzatie de presiune intracraniana, astenie fizica, scaderea atentiei, memoriei, etc.).