Medicina Neconventionala Alternativa Slatina

Aquarium Center

Medicina Neconventionala Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Slatina: Aquarium Center.

Aquarium SPA este locul in care te simti rasfatata, din cap pana in picioare, pentru ca aici te asteapta servicii de calitate, o atmosfera relaxanta si cei mai buni profesionisti in domeniu.

AQUARIUM SPA CENTER este primul centru SPA din sudul tarii care va pune la dispozitie o gama diversa de servicii, echipamente si dotari ultramoderne.

Toate acestea sunt oferite intr-un cadru intim si elegant, in conditii de igiena maxima.

Servicii

Aquarium Spa Center a introdus pentru Dvs. un nou serviciu : SAUNA FINLANDEZA de calitate superioara, confectionata din pin finlandez fara noduri, cu banci din esenta exotica de meranti, special amenajata pentru 2-4 persoane, astfel incat sa va ofere un cadru intim si relaxant.
Spa-ul nostru va pune la dispozitie, gratuit, in conditii de maxima igiena, toate produsele necesare unei sedinte de sauna pentru 1- 2 persoane (prosop / halat si papuci de unica folosinta), precum si o sala special amenajata pentru relaxare, intre sedintele de sauna.

Galerie foto