Medicina Neconventionala Alternativa Sibiu

Reflexovital

Medicina Neconventionala Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Sibiu: Reflexovital.

Academia de Infrumusetare Reflexovital a luat fiinta in anul 1996, in Sibiu, si a inceput prin oferirea de servicii in domeniul intretinerii corporale, beauty, spa si wellness: masaj de relaxare si anticelultic manual, masaj terapeutic manual (tehnici de presopunctura, shiatsu, bowtech, osteopatie, gimnastica de recuperare) reflexo terapie, hidroterapie, modelare corporala cu aparate, vacuum, electro stimulare, impachetari anticelulitice la rece si la cald, sauna si piscina, coafor, cosmetica, manichiura-pedichiura, make-up.

Pe parcusrul activitatii noastre am acumulat multa experienta incat ne-am permis sa extindem aria de activitate lansand departamentul de formare profesionala a adultilor astfel am devenit furnizor autorizat de ANC (fost CNFPA) pentru efectuarea de cursuri de calificare in domeniile: tehnician maseur, coafor stilist, cosmetician, manichiurist – pedichiurist, make-up artist.

Frumusetea o noua cariera” si “Succesul sta in mainile tale” sunt devizele dupa care ne-am orientat spre efectuarea de cursuri de calificare intru cat la timpul respectiv erau prea putin dezvoltate si era nevoie de o noua infuzie pe piata de tineri absolventi care sa vina in intampinarea clientilor prin oferirea de servicii de calitate.

Succesul Academiei de Infrumusetare Reflexovital se datoreaza implicarii directe si totale a personalului (manager, traineri, personal adminsitrativ si specialisti) respectand principiile si politicile de marketing si management atat pentru dezvoltarea calitatii serviciilor directe oferite publicului cat si pentru dezvoltarea calitatii si modul de predare al cursurilor conform cerintelor si standardelor Uniunii Europene.

Am crescut de la an la an si ne bucuram ca in toti acesti ani am devenit una din companiile de referinta pe departamentul “cursuri de calificare”, reusind sa aducem pe piata de spa, wellnes, beauty, un numar insemnat de profesionisti, avand competente de ultima generatie regasite la marile companii din Europa si America.

De-a lungul timpului, la sutele de solicitari de cursuri din tara Academia Reflexovital, si-a extins activitatea in 12 orase (Sibiu, Deva, Timisoara, Arad, Oradea, Targu Mures, Cluj Napoca, Brasov, Caransebes, Ramnicu Valcea, Piatra Neamt, Bistrita), unde am intalnit oameni minunati cu care avem un raport de colaborare pe aceleasi concepte si principii privind calitatea serviciilor oferite.

Ne bucuram cand absolventii cursuriilor Academiei Reflexovital sunt solicitati sa lucreze in saloanele si spa-urile de 5 stele din tara, de companiile de recrutare si selectie pentru vasele de croaziera (Steiner, Carnival) sau isi deschid propriile afaceri.

Servicii

  • Masaj de relaxare
  • Masaj anticelulitic
  • Vacuum
  • Electostimulare
  • Impachetari
  • Candle massage
  • Deep tissue
  • Masaj cu pietre calde

Galerie foto