Medicina Neconventionala Alternativa Satu Mare

Medicina alternativa Satu Mare

Medicina Neconventionala Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Satu Mare: Medicina alternativa Satu Mare.

Acum mai bine de 2000 de ani, in China, in timpul dinastiei Tsin, a fost descoperită o ciupercă, Kombucha, despre care se spunea că ar aduce nemurirea.

În prepararea produselor Kombucha scopul este ca efectul benefic asupra sănătăţii dvs. să fie combinat cu un gust deosebit. În călătoriile efectuate în toată lumea am gustat numeroase preparate Kombucha, dar pot să vă spun că  preparatul Kombucha, marca Jakab Istvan se află printre cele de frunte, deoarece, a reuşit să îmbine un efect benefic pentru sănătate cu un gust deosebit. 

Kombucha regenerează mai întâi flora intestinală şi apoi întregul nostru organism. Dispune de o putere de detoxifiere excelentă, efect de întărire a sistemului imunologic, de vindecare, şi înalt conţinut nutritiv.

Servicii

 

Ciuperca - ceaiul este un străvechi remediu popular. În China ceaiul Kombucha este considerat ca "licoarea nemuririi". Poate nu din întâmplare, pentru că, consumarea ceaiului reprezintă un leac vindecător pentru nenumărate boli şi probleme de sănătate. În realitate nu cunoaştem locul lui de origine, dar este sigur, că folosirea lui ca medicament are tradiţii milenare în Orientul îndepărtat. Primele documente scrise sunt cunoscute în Chinas din 221. i.e.n. unde este amintit ca "ceaiul ceresc" sau chiar "licoara vieţii eterne". În Kombucha se găseşte acidul glicoronic, unul dintre cei mai eficienţi dezintoxificant.

Este excelent ca şi diuretic în cazul edemelor. Stimulează funcţia glandelor endocrine. Consumul lui indelungat prelungeşte durata de viaţă. Stabilizează tensiunea arterială la valori normale, asigură un somn uşor şi o bună dispoziţie permanentă şi previne stresul. Are efect de antibiotic natural, ameliorează inflamaţiile, ajută la fluidificarea sputei şi la potolirea tusei astmatice. Scade nivelul colesterolului din sânge, face ca peretele arterelor să fie mai elastic, scade intensitatea durerilor arterice. Ajută la detoxicarea sângelui, are un efect benefic asupra rinichilor, a ficatului şi asuprafuncţiei veziculei biliare. Are efect bun şi în cazul tulburărilor metabolice, arterriosclerozei precoce, a oboselii fizice, capacităţii de concentrare şi chiar în cazul tulburărilor de dinamică sexuală la bărbaţi.

Astăzi trăim "renesance" la medicamente naturale şi la medicina naturistă. Remedii străvechi câştigă din ce în ce mai mult teren şi interesul general faţă de ele creşte din ce în ce mai mult.

Una dintre aceste medicamente străvechi, care sunt şi alimente (sau substanţă de supravieţuire) este şi ceaiul obţinut prin fermentaţie din ciuperca Kombucha.

 

Ananas-papaya verde inbogatit cu bromelina si papaina.
Să slăbim detoxicăndu-ne.
Numai kilogramele in plus le pierdem, sănătatea nu!

Principalele substante active:

  • enzima bromelina, papaina, crom organic activ si vit. C.

 Experienta celor care au urmat cura de slăbire:
“Consumă zilnic ananas si papaya.”
Numeroasele enzime active continute in ananas - printre care cel mai important este bromelina - usurează metabolismul
organismului, scindarea proteinelor si a lipidelor, iar enzima activă continută in papaya desface substantele-balast depozitate in aparatul digestiv, are un efect detoxicant. Papaina isi poate desfăsura activitatea ei atât in mediu acid, căt si in mediu alcalin. Atât ananasul cât si papaya sunt alimente cu pH alcalin, ceea ce inseamnă că actionează impotriva deplasării pH-ul organismului spre aciditate.
Pot să consume tabletele cu rezultat bun si persoanele care doresc să sprijine organismul lor cu enzime active si alimentele vii, vor să sprijine digestia si purificarea organismului de substante de balast. Praf de ananas natural, frunze si fructe de papaya verde, crom organic bioactiv.
Se recomandă ca tabletele “asi ai slăbirii - plus” să fie luate după mese.

Slabire cu detoxicare.

Consumarea lui se recomanda:

  • in urma consumarii concentratului de “asi ai slabirii C” in organismul nostru se accentuaza metabolismul, se amelioreaza digestia si resorbtia alimentelor.

Cele mai importante substante active”:
Concentrat de Kombucha:

  • acid lactic (L+), (L-), acid glicuronic, acidophilus, vit. A, C, E, complex B, acizi aminati esentiali, enzime.

Papaya, urzica, ananas si maciesi.


Experienta consumatorilor:

  • concentratul de Kombucha este complectat cu ananas, papaya, urzica si maciesi.
  • Kombucha inlesneste scrindarea tesutului grasos, detoxica, dizolva si leaga toxinele eliberate din ficat, sprijina functia ficatului si a veziculei biliare.

Concentratul trebuie consumat diluat in timpul sau dupa mese.
Dilutia recomandata:
1:5-8.