Medicina Neconventionala Alternativa Racari

SOCIETATEA ROMANA DE APITERAPIE

Medicina Neconventionala Racari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Racari: SOCIETATEA ROMANA DE APITERAPIE.

Suntem un grup de oameni de diverse profesiuni avand in comun pasiunea pentru protectia si utilizarea in scop medicinal a albinelor si a plantelor melifere cu proprietati profilactice si terapeutice.

Daca ai aceleasi pasiuni si ai dori sa intri in familia noastra “Api”, contacteaza-ne cat de curand posibil!

Comunicarea in S.R.A. se face pe multiple cai (mese rotunde, cursuri, conferinte, simpozioane, congrese), dar si prin “Lista S.R.A.”

Inainte de a te inscrie in S.R.A. te rugam sa vizitezi toate paginile site-ului nostru pentru a-ti face o idee mai buna despre cine suntem si ce iti putem oferi in cadrul “familiei” noastre.

Cele peste 120 plante “multifunctionale” pe care le avem pe site au cel putin urmatoarele calitati:

· Ofera nectarpolen si/sau rasini/balsamuri albinelor

· Sunt, dupa caz, surse de hrana pentru om sau animale

· Sunt plante medicinale utile in vindecarea a sute de boli!

Sfatul nostru este sa incercati sa protejati si inmultiti aceste adevarate comori vegetale in propria dumneavoastra gradina sau oriunde aveti ocazia sa o faceti.

Retineti ca protejand aceste plante, va protejati propria dumneavoastra sanatate !! Daca aveti spirit intreprinzator si posibilitati, puteti ulterior vinde semintele acestor plante celor care au nevoie de ele: pacienti, agronomi, apicultori, profesori de biologie de la scoli generale si/sau licee…
Posibilitati sunt cu duiumul… Dragoste si pasiune sa fie !!!

Servicii

 

Galerie foto