Medicina Neconventionala Alternativa Otopeni

Pro-Natura

Medicina Neconventionala Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Otopeni: Pro-Natura.

Medica Group un brand international cu renume pe piata romaneasca înca din 1992 compus din 5 firme de prestigiu al caror fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale.
Compania a început o campanie de promovare a celor peste 1000 suplimente inovatoare în întreaga tara, ceea ce a dus la o dezvoltare rapida a activitatii si la obtinerea a 42 medalii internationale.
Începand din anul 1992, Medica Group si-a consolidat prezenta pe piata farmaceutica locala printr-o prezenta puternica în arii terapeutice noi, precum apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc
Medica Group arata interesul comunitatii medicale pentru suplimentele companiei, care au devenit treptat primele solutii terapeutice alese în tratamentul unui numar mare de afectiuni. Cu cei 300 consilieri medici curanti suplimentele nutritionale ProNatura au avut un succes rapid si au devenit, la scurt timp dupa lansare, lideri în ariile terapeutice respective.
Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si îi ajuta sa se bucure de un trai mai lung, mai sanatos si mai productiv.
Medica Group completeaza traditia de implicare în viata comunitatii si responsabilitatea sociala manifestata la nivelul întregii corporatii. Astfel, numai în ultimul an, Medica Group a dovedit atasamentul sau fata de pacientii si medicii din România prin lansarea unor importante programe sociale cu scop umanitar si de binefacere.
Toate acestea arata ca excelenta în suplimentele nutritionale si valorile Medica Group sunt aceleasi pretutindeni. De peste 14 ani Medica Group demonstreaza zi de zi ca, aceste valori, lucreaza în sprijinul medicilor si al pacientilor români

Galerie foto