Medicina Neconventionala Alternativa Oradea

Cabinet de homeopatie Dr. Stoicovici Alina

Medicina Neconventionala Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Oradea: Cabinet de homeopatie Dr. Stoicovici Alina.

Acest cabinet a luat fiinta din dorinta de a ajuta oamenii in drumul lor spre recuperarea sanatatii pe toate planurile: fizic, emotional, mental, spiritual. 

Inca din anii de scoala am ales sa fiu medic avand acest scop nobil si gandind ca toti oamenii pot fi sanatosi dar ajungand sa practic si crezand din tot sufletul in medicina alopata am fost dezamagita constatand ca, de fapt, nu are solutii si nici raspunsuri la cele mai importante intrebari:

De ce apare boala? De ce acum sau alta data? De ce acea boala si nu alta? De ce un tratament dat la fel pentru aceeasi boala la persoane diferite nu functioneaza la fel la toti? De ce daca iei un medicament pentru inima de exemplu imbolnavesti ficatul si rinichii? De ce se imbolnaveste un organ sau altul? De ce un om poate sa nu se simta bine desi toate analizele lui sunt bune?De ce cu toate descoperirile stiintei si ale medicinei moderne si cu tot arsenalul de medicamente de sinteza si de vaccinuri din ce in ce mai complexe, mai multe si mai agresive nu suntem mai sanatosi,nu traim mai mult si mai bine, ba chiar dimpotriva: generatiile tinere sunt din ce in ce mai bolnave, de la varste din ce in ce mai mici si de boli din ce in ce mai grave, incurabile( cancere, leucemii, boli autoimune, SIDA etc), iar mintea nu se mai mentine clara pana la adanci batraneti{ scleroze, Alzheimer, Parkinson, demente etc)? De ce?...

Astfel am inceput sa caut alte cai, alte raspunsuri, alte solutii, cu pasi mici, tematori, neincrezatori avand mintea formata la scoala medicala alopata. Si am descoperit ca se poate si altfel, mai simplu si mai complicat in acelasi timp, dar atat de logic si aproape de Natura care ne-a creat- Medicina integrativa, alternativa, holistica sau naturista, care prin toate ramurile ei trateaza omul ca intreg: corp, emotii, minte si spirit. Pentru ca omul nu e doar o masinarie performanta, ci e mai mult decat ansamblul "pieselor" sale, este un intreg format din miliarde de bucatele si in acelasi timp o farama dintr-un tot mai mare cu care suntem in permanenta interactiune.

In vemurile de demult oamenii stiau acestea, dar apoi le-au uitat. Iar preotii erau si medici in acelasi timp: astfel se ocupau de sanatatea spiritului si de cea a trupului. Apoi incetul cu incetul ne-am indepartat de Creator crezandu-ne numai trup si incalcand Legile Armoniei Universale mereu si mereu...Si iata unde am ajuns!..
Unii oameni aleg calea usoara: medicina alopata. Si se trateaza de una si se imbolnavesc de alta.. si tot asa. Altii aleg calea cea grea: medicina integrativa - ei vor sa stie de ce s-au imbolnavit. Si apoi apare vindecarea, chiar daca drumul nu e usor. 

Dr Stoicovici Alina va ofera si consultatii online. 

Consultatiile online nu inlocuiesc consultatiile obisnuite dar pot oferi un sfat si un tratament profesionist celor care din lipsa de timp sau din alte motive nu reusesc sa se prezinte la cabinet. Rezultatele tratamentului in acest caz sunt in functie de corectitudinea raspunsurilor si de sinceritatea persoanei, cat si de strictetea cu care e urmat tratamentul recomandat.

In urma solicitarii unei consultatii persoana respectiva va primi un chestionar pe care va trebui sa il completeze cat mai exact cu putinta si sa il retrimita pe mail. 

Pasul urmator este efectuarea platii la Banca Transilvania cont RO53BTRL00501202F49130XX, beneficiar C.M.I. DR. Stoicovici Mihaela Alina si trimiterea pe mail a ordinului de plata.

Apoi vor mai urma unul sau mai multe mail-uri cu intrebari personalizate pentru a realiza un tablou cat mai exact al problemelor de sanatate cu care se confrunta persoana respectiva iar in final se va primi tratamentul corespunzator si modul de administrare. De asemenea sunt importante dar nu obligatorii: rezultatele unor analize medicale efectuate, bilete de iesire, scrisori medicale etc.

Consultatiile online sunt de medicina naturista:apiterapie, fitoterapie, terapie florala si/sau nutritie . Pentru consultatiile de homeopatie este obligatoriu prezentarea la cabinet.

Costul unei consultatii online este de 30 lei.

Servicii

Servicii medicale

  • Homeopatie
  • Medicină alternativă și naturistă
  • Nutriție

Galerie foto