Medicina Neconventionala Alternativa Miercurea Ciuc

Medicina alternativa Miercurea Ciuc

Medicina Neconventionala Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Miercurea Ciuc: Medicina alternativa Miercurea Ciuc.

Oferte speciale

Recuperare dupa accidente vasculare, neurologice si somatice;
2. Nutritie specifica fiecarei persoane, corelata cu interpretarea analizelor. Multa lume considera ca “malnutrit” inseamna a fi o persoana din Africa sau din alta parte a lumii in care se moare de foame. Omul modern, in general, este malnutrit (prost hranit). Pentru ca nu avem o dieta echilibrata si variata, suntem deshidratati, lipsiti de multe din enzimele necesare bunei functionari a organismului. O dieta sanatoasa, daca este monotona, fara tot spectrul de nutrienti si micronutrienti necesari dintr-o varietate de alimente, nu produce rezultatele asteptate. 
3. Masaje terapeutice si de relaxare tip reflexoterapie, kinetoterapie, masaj facial de relaxare si anticelulitic. Prin insumarea tehnicilor din Scoli si Continente diferite, ingloband totalitatea manevrelor efectuate pe parti moi si articulatii, reflexe si sinapse senzoriale latente, cu scopul de a reda organismului diminuarea durerilor, autonomie locomotorie, intr-un cuvant recapatarea starii de bine. 
4. Psihoterapie. Avand in vedere ca in spatele oricarei stari de nemultumire se afla un blocaj energetic emotional sau spiritual (personal sau transgenerational), care de multe ori nefiind constientizat de foarte mult timp poate fi somatizat si la nivel fizic, prin psihoterapie se doreste depistarea resurselor pacientului din punct de vedere emotional sau spiritual, pentru a putea construi in viitor sustinerea energetica astfel incat boala sa fie stopata sau chiar remisa daca constientizarea ajunge chiar la cauza blocajului initial.
5. Terapii alternative prin: Reiki, Karuna, Radiestezie si alte sisteme terapeutice. Prin terapii alternative se poate intelege sustinerea energetica a corpului fizic prin curatarea si echilibrarea energetica a chakrelor, aurei, meridianelor energetice prin simboluri, algoritmi radiestezici sau terapia cu ingeri. 

Proiectul Condor incearca sa va ofere atat informatii personalizate despre o dieta sanatoasa (atentie, nu regim alimentar!) si exemplificarea acesteia prin filme documentare serioase cat si prin… propria dumneavoastra persoana. Totodata o sa beneficiati si de unele lucruri simple si elementare pe care medicina le-a confirmat, verificat, certificat dar, in timp, au fost date uitarii: ozono-terapia, ionii salini, galvano-terapia, efectele terapiilor de grup, efectele socializarii, redescoperirea unor noi teluri si motivatii sociale, personale, noi provocari aspirationale.

Iata ca viata sedentara pe care o traim astazi si alimentatia zilnica dezechilibrata, imbinata cu deteriorarea “inevitabila” a trecerii timpului, la NOI are o SOLUTIE!!!