Medicina Neconventionala Alternativa Iasi

Therapy Center

Medicina Neconventionala Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Iasi: Therapy Center.

Terapia Bowen (bowtech) este deopotriva salutata, pe plan international, de medicina alopata, alternativa si complementara, in intreaga lume, ca fiind cea mai buna tehnica de insanatosire!! Daca sunteti in cautarea unui mod de a-i ajuta pe ceilalti sa-si invinga suferintele si durerile, alegeti BOWEN! 

Terapia Bowen este una dintre cele mai profundetehnici de relaxare existente in lume in prezent. Se bazeaza pe teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie. Aceasta tehnica de re-echilibrare, foarte delicata si deloc invaziva, dar extrem de puternica, revolutioneaza in prezent, arta vindecarii la nivel mondial.

Din fericire , aceasta tehnica terapeutica se practica astazi si in Romania , in numeroase cabinete , de catre terapeuti licentiati ai Academiei Bowen din Australia . Un astfel de cabinet de terapie Bowen (bowtech) este si cel al terapeutei Sanziana Boghean , in municipiul Iasi - adresa completa a cabinetului o aveti in sectiunea "contact" .

Servicii

 

Galerie foto