Medicina Neconventionala Alternativa Bucuresti-Sector 2

Bioterapie Yosef Gavriel Peisakh

Medicina Neconventionala Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Bucuresti-Sector 2: Bioterapie Yosef Gavriel Peisakh.

De ce bioterapie? De ce bioenergoterapeut? Pentru că pentru mine e o chemare, un drum parcă prestabilit, scris în AND-ul meu. De 5 generații, familia mea a ales să practice medicina. Eu zic că au ales să pună în slujba oamenilor menirea lor de vindecători.

M-am ghidat mereu în viață după intuiție, am studiat și studiez tot ce poate oferi medicina alternativă, fără a nesocoti rolul doctorilor. Calitățile mele extrasenzoriale m-au adus aici și pentru asta sunt recunoscător și îmi canalizez toată energia pentru a îi ajuta pe toți cei care îmi cer asta.

Eu știu că există o forță care ne dirijează, o energie care are la bază iubire necondiționată și respect pentru tot ce este viu în jurul nostru. Iar eu sunt doar un canal.

Vindecarea vine atunci când ne sincronizăm mintea cu inima, când găsim echilibrul, când ne iubim pe noi și pe cei din jur. Aștept să vă cunosc pe fiecare în parte și să vă fiu alături pe drumul către o viață mai bună și mai sănătoasă!

Bioenergoterapia este o tehnica folosita in medicina complementara/alternativa pentru ameliorarea si/sau tratarea oricarui tip de afectiune fie fizica, emotionala sau spirituala.

  • Fiecare om poseda o aura energetica, un invelis subtil propriu in care bolile de natura fizica se reflecta.
  • Aura este dispusa stratificat, este compusa din chakre si meridiane prin care curge energia.
  • Daca energia curge lin prin corpul individului, acesta va avea o stare de sanatate buna, insa daca la nivel subtil exista noduri energetice, locuri unde energia este congestionata atunci se va oglindii in structura somatica sub forma unei afectiuni fizice sau psihice, in functie de zona energetic afectata(chakre, meridiane).
  • In tratamentul energetic terapeutul emite energie (bio-energie) pe o anumita frecventa a pacientului.
  • Bionergoterapeutul sesizeaza dezechilibrele si blocajele energetice ale aurei pacientului si le inlatura sau le corecteaza.
  • Bioenergia circula prin corpul pacientului, impiedicand si inlaturand dezechilibrele energetice, pentru a vindeca diverse boli, dar si pentru a ne proteja impotriva instalarii lor.
  • Curata aura de energii negative, vindeca dezechilibrele psihosomatice.

Un tratament bioenergetic presupune relaxarea pacientului, evaluarea chakrelor si diagnosticarea blocajelor, curatarea si purificarea chakrelor, curatarea meridianelor si canalelor energetice cu eliminarea blocajelor, incarcarea chakrelor, echilibrare energetica, refacerea aurei, tehnici de protectie, taierea legaturilor.

Galerie foto