Medicina Neconventionala Alternativa Brasov

HRIADA THERAPY

Medicina Neconventionala Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medicina Neconventionala Alternativa Brasov: HRIADA THERAPY.

Medic specialist: Dr. Hrihor Adrian

Termografia sau termoviziunea computerizara este o metoda de diagnosticare de ultima ora, neinvaziva, nedaunatoare nici pentru pacient nici pentru medic, cu o acuratete comparabila cel putin cu celelalte metode de diagnostic imagistic, prin care se pot descoperi peste 150 de boli. Termografia se bazeaza pe detectarea cresterii circulatiei vaselor de sange si schimbarile metabolice asociate cu aparitia si cresterea tumorilor.

Termografia este singura metoda de diagnosticare care permite descoperirea afectiunilor grave (cancerul) intr-o faza foarte incipienta, furnizand posibilitatea de a interveni mult inainte ca tumora sa se dezvolte iremediabil.
Este singura metoda imagistica care evidentiaza afectiunile tiroidiene in mod direct (hipotiroidie, hipertiroidie, gusa nodulara, cancerul de tiroida).
Nu exista nici un contact cu corpul pacientului, nu iradiaza, investigatia fiind rapida si nedureroasa.
Este un procedeu foarte confortabil si care nu produce nici un risc pacientului, putandu-se efectua oricand, fara a avea efecte secundare.

Medicina traditionala chineza ACUPUNCTURA, este o metoda straveche de vindecare, unde prin implantarea unor ace, in anumite puncte ale pielii, se activeaza energiile care, circula prin corp, tratand astfel foarte multe boli.

Tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiiind sensibile (dureroase). Poate fi aplicata la toate categoriile de varsta, profilactic si pentru afectiuni acute sau cronice. Marele avantaj consta in completa lipsa de toxicitate.

Masajul punctelor reflexe descongestioneaza musculatura si stimuleaza circulatia sangelui in organul respectiv, obtinand astfel eliminarea reziduurilor toxice si alimentarea cu substante energetice noi si regeneratoare.

 Pentru aceasta trebuie sa regularizam mai intai functionarea organelor de eliminarea toxinelor si cele de refacere a organismului bolnav prin masarea punctului sau reflex.

Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie si fiziologie din medicina vestica.

 

 

 

Servicii

» Termografie
» Acupunctura
» Reflexoterapie
» Masaj SHIATSU
» Tratamente REIKI
» Terapie cu bioptron
» Chiroterapie
» Gemoterapie
» Masajul GUA SHA
» Terapie geotermala
» Acupunctura lichida
» Detoxifiere prin electroliza
» Hirudoterapia

Galerie foto